Gordijnen Geldrop

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen in Geldrop

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen voor uw woning of pand in Geldrop? Kom eens langs in de showroom van Hans Schepers Stoffering. Wij verzorgen de stoffering van onder andere meubels, kantoorinrichtingen en caravans. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de mooiste raamdecoratie zoals gordijnen en jaloezieën. Met ons ruime assortiment gordijnen is er voor vrijwel ieder interieur een passend design te vinden. Wilt u meer te weten komen over de gordijnen in onze collectie? Of wilt u direct een bestelling doen? Neem dan contact met ons op of bestel vanuit Geldrop eenvoudig via onze webwinkel.

HOTELCHIQUE_1 (1)
ROZE_3

Bestel uw gordijnen in Geldrop bij Hans Schepers

Gordijnen zijn echte sfeermakers in een woning of pand. Daarnaast zijn ze ook nog uiterst functioneel. Ze zorgen namelijk voor meer privacy in huis en houden daarnaast de warmte en het licht van de zon buiten wanneer dat nodig is. Op het gebied van gordijnen zijn er bij Hans Schepers heel veel mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar basic gordijnen of dat u meer wilt uitpakken met moderne, trendy of stoere gordijnen, bij Hans Schepers vindt u altijd wat u zoekt. Zelfs voor speciale verduisterende gordijnen voor in de slaapkamer of vrolijke kindergordijnen kunt u bij ons aankloppen. Wilt u ons complete aanbod in het echt bekijken? Kom dan vanuit Geldrop gerust bij ons langs in onze showroom in Best. Heeft u al helemaal gevonden wat u zocht? Bestel dan direct via onze webwinkel.

A House of Happiness

Hans Schepers Stoffering is officiële dealer van het prachtige merk ‘A House of Happiness’. ‘A House of Happiness’ wordt gekenmerkt door zijn grote aanbod gordijnen in verschillende kleuren, dessins en kwaliteiten. Voor ieder interieur en budget zijn er daarom wel passende gordijnen te vinden. Bij ons vindt u meer dan 1500 verschillende gordijnstoffen van dit merk. Bestelt u vanuit Geldrop gordijnen van ‘A House of Happiness’ bij Hans Schepers? Dan worden ze razendsnel bij u thuis geleverd.

Bezoek vanuit Geldrop onze showroom

Vindt u het lastig om via onze webshop bijpassende gordijnen te vinden? Dan raden wij aan om vanuit Geldrop een bezoekje te brengen aan onze showroom in Best. Hier vindt u stalen van de verschillende soorten gordijnstoffen die u bij ons kunt verkrijgen. In de showroom helpt onze specialist u graag met advies op maat. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen op deze manier voor prachtige, perfect op maat gemaakte gordijnen in Geldrop.

Neem contact op of kom langs in onze showroom

Heeft u in de collectie van Hans Schepers prachtige gordijnen gezien voor uw woning of pand in Geldrop? Of heeft u behoefte aan advies van een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op via 0499-748011 of mail naar info@hansschepers.nl. Uiteraard kunt u vanuit Geldrop ook direct langskomen in onze showroom in Oirschot voor een compleet overzicht van de mogelijkheden.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN