Gordijnen Breugel

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen in Breugel

Wilt u uw woning in Breugel voorzien van prachtige nieuwe gordijnen? Dan zit u helemaal goed bij Hans Schepers Stoffering. Wij zijn al jaren het bekende adres voor gordijnen en stoffering in regio Breugel. Bedrijven en particulieren kloppen bij ons aan voor de herstoffering van hun woning, horecagelegenheid of kantoor. Tevens verzorgen wij de stoffering van uw boot, camper of caravan. Online vindt u bij ons ook een mooie collectie met gordijnstoffen die wij op maat voor u maken. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, bekijk onze webwinkel of kom vanuit Boxtel langs in onze showroom in Best.

Bestel uw gordijnen in Breugel bij Hans Schepers

Gordijnen zorgen voor veel sfeer in een woonkamer of slaapkamer. Naast sfeermakers zijn gordijnen ook heel functioneel. Ze zorgen voor privacy en houden het felle zonlicht buiten. Bent u in Breugel op zoek naar nieuwe gordijnen? Dan vindt u bij Hans Schepers een uitgebreide collectie met verschillende gordijnstoffen in alle stijlen. Van basic en trendy tot stoer en modern, het is allemaal mogelijk bij ons. Tevens bieden wij gordijnstoffen met een speciale kwaliteit zoals verduisterende gordijnen voor de slaapkamer of leuke kinderkamer gordijnen. Voor meer informatie over de stoffen gaat u naar onze webshop of komt u vanuit Boxtel langs bij onze showroom.

A House of Happiness

De gordijnstoffen die Hans Schepers Stoffering verkoopt zijn van het merk ‘A House of Happiness’. ‘A House of Happiness’ heeft een enorm aanbod aan gordijnstoffen met diverse kleuren, dessins en kwaliteiten. Hans Schepers heeft 1500 stoffen van dit merk op voorraad en kan ze razendsnel bij u thuis leveren in Breugel. Benieuwd geworden naar het aanbod? Kijk dan in onze webshop en bestel de gewenste gordijnen.

Bezoek vanuit Breugel onze showroom

Heeft u in onze webshop een mooie gordijnstof gevonden? En bent u benieuwd hoe deze stof er in het echt uitziet en voelt? Ga dan langs bij onze showroom in Best! Hier vindt u stalen van onze verschillende gordijnstoffen. Tevens kunt u hier onze specialisten om hulp vragen bij het uitzoeken van passende gordijnen. Zij voorzien u van informatie over de verschillende soorten gordijnen en maken het voor u nog makkelijker om een keuze te maken. Met het juiste advies vindt u prachtige gordijnen voor uw woning in Breugel!

Neem contact op of kom langs in onze showroom

Wilt u direct de gewenste gordijnen bestellen vanuit Breugel? Ga dan naar onze webshop. Voor vragen kunt u ook bellen naar 0499-748011 of mailen via info@hansschepers.nl. Uiteraard kunt u vanuit Breugel ook direct langskomen bij onze showroom in Best voor inspiratie.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN