Gordijnen Boxtel

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen in Boxtel

Bent u in Boxtel op zoek naar prachtige gordijnen voor de slaapkamer of woonkamer? Kom dan langs bij de showroom van Hans Schepers Stoffering in Oirschot. Wij zijn specialist op het gebied van stoffering. Bedrijven en particulieren kunnen ons inschakelen voor het herstofferen van hun kantoor, horecagelegenheid of woning. Daarnaast kunnen wij de banken in uw caravan, camper of boot voorzien van compleet nieuwe stoffen. Tot slot hebben wij ook een prachtige collectie met gordijnen. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden wat betreft gordijnstoffen? Lees dan verder, bekijk onze webwinkel of kom vanuit Boxtel langs bij onze showroom in Best.

Bestel uw gordijnen in Boxtel bij Hans Schepers

Het ophangen van gordijnen in uw slaapkamer of huiskamer is een ideale manier om meer sfeer te geven aan uw woning in Boxtel. Gordijnen zorgen niet alleen voor sfeer, maar zijn ook nog heel functioneel. U kunt gemakkelijk het zonlicht buiten houden en uw woning meer privacy geven. Bij Hans Schepers vindt u een enorm aanbod met de mooiste gordijnen. Naar welke stijl u ook op zoek bent, u vindt bij ons altijd wat u wenst. Denk aan basic gordijnen, maar ook trendy, moderne en stoere gordijnen. U kunt zelfs bij ons aankloppen voor gordijnen met een speciale kwaliteit zoals verduisterende gordijnen voor de slaapkamer of leuke kinderkamer gordijnen. Voor meer informatie gaat u naar onze webshop of komt u vanuit Boxtel langs in onze showroom.

A House of Happiness

Hans Schepers Stoffering is officiële dealer van het gordijnenmerk ‘A House of Happiness’. Kenmerkend voor dit mooie merk is het enorme aanbod met gordijnstoffen in verschillende kleuren, dessins en kwaliteiten. Wij hebben 1500 van deze gordijnstoffen op voorraad. Wij kunnen de gekozen gordijnen daarom razendsnel bij u in Boxtel leveren. In onze webshop vindt u een compleet overzicht van de gordijnstoffen van ‘A House of Happiness’. Kies de gordijnstof die u wenst en bestel snel.

Bezoek vanuit Boxtel onze showroom

Wij begrijpen dat wanneer u online een mooie gordijnstof heeft gezien, u deze graag in het echt wilt bekijken en voelen. Wij bieden u deze mogelijkheid in onze showroom in Oirschot. In onze showroom vindt u stalen van de verschillende gordijnstoffen die wij online aanbieden. Hier kunt u ook direct een van onze specialisten inschakelen voor het verstrekken van meer informatie over de verschillende typen gordijnen zoals plooi- en ringengordijnen of vouwgordijnen. Wij gaan graag met u aan de slag om de gordijnen te vinden die perfect bij uw interieur in Boxtel passen.

Neem contact op of kom langs in onze showroom

Bestel direct online de gewenste gordijnen in de webshop van Hans Schepers. Heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Bel ons dan via 0499-748011 of mail naar info@hansschepers.nl. Uiteraard kunt u vanuit Boxtel ook direct langskomen bij onze showroom in Oirschot voor inspiratie.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN