Gordijnen Boekel

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen in Boekel

Hans Schepers is het adres in regio Boekel waar u terecht kunt voor de mooiste gordijnen. Onze collectie is niet alleen te bewonderen in onze showroom in Oirschot, maar u kunt hem ook online bekijken in onze website. Wanneer u de gewenste gordijnen heeft gevonden, kunt u deze makkelijk en snel bestellen. Naast gordijnen kunt u ook bij ons terecht voor de stoffering van uw woning of bedrijfspand. Denk aan horecagelegenheden en kantoorpanden. Tevens realiseren wij een nieuwe bekleding voor een caravan, camper of boot. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze collectie met gordijnstoffen? Lees dan verder. Natuurlijk kunt u vanuit Boekel ook direct langskomen bij onze showroom.

Bestel uw gordijnen in Boekel bij Hans Schepers

Wilt u meer sfeer te brengen in uw woning in Boekel? Voorzie uw woning dan van nieuwe gordijnen. Gordijnen zijn echte sfeermakers en daarnaast ook zeer functioneel. Ze geven privacy en houden zonlicht buiten indien nodig. Op het gebied van gordijnstoffen vindt u bij Hans Schepers heel veel mogelijkheden. Van basic gordijnen tot moderne, stoere of trendy stoffen, u vindt het allemaal in onze collectie. Bij ons kunt u zelfs gordijnen met een speciale kwaliteit verkrijgen, bijvoorbeeld verduisterende gordijnen voor de slaapkamer of vrolijke kinderkamer gordijnen. Kijk snel op onze website naar de mogelijkheden of kom vanuit Boekel langs in onze showroom.

A House of Happiness

Het gordijnenmerk waarvoor u terecht kunt bij Hans Schepers Stoffering heet ‘A House of Happiness’. Dit mooie merk staat bekend om het ruime aanbod met verschillende kleuren, dessins en kwaliteiten. 1500 van deze gordijnstoffen hebben wij op voorraad en kunnen wij razendsnel leveren. Kijk in onze webshop naar de gordijnstoffen van ‘A House of Happiness’ en kies de gordijnen die perfect bij uw interieur in Boekel passen.

Bezoek vanuit Boekel onze showroom

Heeft u online een mooie gordijnstof gezien? Dan kunt u deze stof ook in het echt bekijken en voelen in onze showroom. In onze showroom in Best hebben we stalen van de verschillende gordijnen in onze collectie. Wanneer u het lastig vindt om passende gordijnen te vinden, kunt u hier altijd de hulp van een van onze specialisten inschakelen. Zij voorzien u van informatie over de verschillende typen gordijnen zoals plooi- en ringengordijnen of vouwgordijnen. Daarnaast gaan zij graag met u op zoek naar de gordijnen die perfect aansluiten bij uw wensen en interieur in Boekel.

Neem contact op of kom langs in onze showroom

Wilt u ook mooie gordijnen bestellen bij Hans Schepers Stoffering? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Benader ons dan via 0499-748011 of mail naar info@hansschepers.nl. Uiteraard kunt u vanuit Boekel ook direct langskomen bij onze showroom in Oirschot voor inspiratie.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN