Meubelstoffeerder Gemert

Uw kwalitatieve meubelstoffeerderij in Gemert

Wilt u uw meubels in Gemert snel en secuur laten stofferen en zoekt u een kwalitatieve meubelstoffeerderij? Bel nu Hans Schepers Stoffering! Wij zijn al jarenlang koploper op het gebied van stofferingen. Of u nu uw meubels wenst te stofferen of een herstoffering behoeft, bij ons bent u aan het juiste adres. En wist u dat wij tevens raamdecoratie leveren? Onze ervaren stoffeerders bekleden uw stoelen of banken geheel naar uw wensen. Mag onze stoffeerder uw gehele meubilair stofferen? Of heeft u hulp nodig bij uw kantoorinrichting in Gemert? Wij zijn van beide markten thuis. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat biedt onze stoffeerderij u?

Het kan zijn dat uw meubilair na jaren intensief gebruik niet meer in gewenste staat is door verkleuringen of doordat uw meubels zijn versleten. Zijn uw meubels u dierbaar, dan is het lastig deze zomaar weg te doen. Gelukkig bieden wij een oplossing. Wij zorgen er namelijk voor dat uw meubels er weer geheel als nieuw uitzien. En dat is niet het enige wat wij doen. Naast het stofferen van meubilair zijn wij ook in te zetten voor uw kantoorinrichting in Gemert. Het eindresultaat is altijd strak, fris en geheel als nieuw. U kunt ons inzetten voor de volgende diensten:

 • Meubelstoffering (voor zowel antieke meubels als moderne design stukken)
 • Het stofferen van kussens en kleding voor uw caravan, boot of camper
 • Meubelstoffering voor horecagelegenheden
 • Passende gordijnen en andere raamdecoratie
 • Het realiseren van een nieuwe kantoorinrichting
 • Projectstoffering

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen om uw woning of pand compleet te maken? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering!  Wij helpen bedrijven en particulieren met de stoffering van hun woning of pand. Heeft u bijvoorbeeld een oude bank die u wilt laten stofferen? Dan kunt u terecht bij Hans Schepers. Ook voor de gewenste raamdecoratie kunt u bij ons aankloppen. Zoek gordijnen uit die helemaal bij de rest van uw interieur passen en creëer meer sfeer en allure. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Best.

Waarom Hans Schepers inzetten?

Hans Schepers Stoffering staat garant voor echt vakmanschap en uitstekende service. Doordat wij oog hebben voor uw wensen, weten wij het gewenste resultaat te bewerkstelligen. Wij werken alleen maar met de beste kwaliteit meubelstoffen, waardoor velen al hebben gekozen voor onze meubelstoffeerderij. Onze stoffering is stoffering waar u nog jarenlang plezier van heeft. Maar wij bieden u nog veel meer, zoals deze mooie voordelen:

 • Wij bieden een zeer ruime keuze uit meubelstoffen en leersoorten
 • Wij zorgen voor een snelle levering met onze transportdienst
 • Wij geven vrijblijvend en professioneel advies op maat
 • Wij bieden de nieuwste designs
 • Wij hanteren scherpe prijzen

Maak ook de keuze ons in te zetten voor uw stoffering of kantoorinrichting in Gemert en neem direct contact met ons op!

Schakel onze stoffeerder in Gemert in!

Wenst u uw meubilair volledig te stofferen of herstofferen door onze meubelstoffeerderij? Of behoeft u meer informatie omtrent hoe wij te werk gaan? Neem dan gerust contact met ons op of plan een bezoek aan onze showroom in Best. U kunt ons bellen via 0499-748011. Tevens kunt u een mail sturen naar info@hansschepers.nl of het contactformulier op onze website invullen. Dan realiseren wij graag binnenkort uw nieuwe stoffering voor uw woning of pand in Gemert!

Direct contact
INFORMATIE AANVRAGEN