Meubelstoffeerder Eeneind

De meubelstoffeerderij in Eeneind

Bent u in de omgeving van Eeneind op zoek naar een professionele stoffeerder? Dan bent u aan het juiste adres bij Hans Schepers Stoffering. Wij stofferen meubels in de breedste zin van het woord. Wij helpen zowel particuliere als zakelijke klanten met de stoffering en herstoffering van het meubilair. Wij hebben alle kennis en vaardigheden in huis om op de juiste manier uw stoelen te bekleden en meubels te stofferen. Voor welke klus wilt u onze stoffeerderij inschakelen? Neem contact met ons op vanuit Eeneind en geef uw wensen aan ons door.

Welke diensten biedt onze stoffeerderij?

Wilt u de oude meubels in uw woning in Eeneind een nieuwe uitstraling geven? Of wenst u de kantoorinrichting van uw bedrijf aan te pakken? Met de hulp van onze vakkundige stoffeerder zien uw oude (kantoor)meubels er weer uit als nieuw. Wij bieden verschillende diensten op het gebied van stofferen en herstofferen. U kunt bij ons terecht voor:

 • Meubelstoffering (voor zowel antieke meubels als moderne design stukken)
 • Het stofferen van kussens en kleding voor uw caravan, boot of camper
 • Meubelstoffering voor horecagelegenheden
 • Passende gordijnen en andere raamdecoratie
 • Het realiseren van een nieuwe kantoorinrichting
 • Projectstoffering

Schakel ons vandaag nog in voor het stofferen van uw (kantoor)meubels en kies de gewenste meubelstoffen uit ons ruime assortiment.

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen om uw woning of pand compleet te maken? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering!  Wij helpen bedrijven en particulieren met de stoffering van hun woning of pand. Heeft u bijvoorbeeld een oude bank die u wilt laten stofferen? Dan kunt u terecht bij Hans Schepers. Ook voor de gewenste raamdecoratie kunt u bij ons aankloppen. Zoek gordijnen uit die helemaal bij de rest van uw interieur passen en creëer meer sfeer en allure. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Best.

De voordelen die wij bieden als stoffeerder

Hans Schepers Stoffering staat bekend om zijn vakmanschap en uitstekende service. In ons assortiment vindt u de mooiste meubelstoffen van een hoogstaande kwaliteit. Onze diensten zijn zeer veelzijdig en daarom heeft u met ons een echte totaalpartner op het gebied van meubelstoffering en kantoorinrichting in handen. Maar wij hebben nog meer voordelen te bieden:

 • Wij bieden een zeer ruime keuze uit meubelstoffen en leersoorten
 • Wij zorgen voor een snelle levering met onze transportdienst
 • Wij geven vrijblijvend en professioneel advies op maat
 • Wij bieden de nieuwste designs
 • Wij hanteren scherpe prijzen

Bij Hans Schepers Stoffering zit u helemaal goed wanneer u uw kantoorinrichting of interieur in Eeneind een nieuwe uitstraling wilt geven!

Bel of mail onze meubelstoffeerderij!

Laat de stoffering van uw meubels en stoelen in Eeneind over aan de specialist van Hans Schepers Stoffering. Voor meer informatie over onze diensten en de mogelijkheden op het gebied van stofferen en herstofferen, neemt u contact met ons via 0499-748011. Mailen kunt u ook doen naar info@hansschepers.nl of u vult het contactformulier in op onze website. Bezoek onze showroom in Best en doe inspiratie op voor de meubelstoffering bij u thuis in Eeneind.

Herstoffering top merken

Wij hebben jarenlange ervaring met het herstofferen van meubels van onder andere Artifort, Cassina, Gelderland Design, Gispen, Leolux, Ligne Roset, Natuzzi, Rolf Benz en Vitra.

Direct contact

  INFORMATIE AANVRAGEN