Woningstoffeerder Deurne

Uw kwalitatieve meubelstoffeerderij in Deurne

Wilt u uw meubels in Deurne snel doch zorgvuldig laten stofferen? Hans Schepers Stoffering is dan uw professionele stoffeerderij. Al jaren zijn wij een bekend gezicht in het verzorgen van stofferingen. Wilt u uw meubilair laten stofferen of herstofferen? Dan ligt uw opdracht bij ons in de juiste handen. Ook raamdecoratie vindt u voor een scherpe prijs bij Hans Schepers. Onze professionele stoffeerders bekleden uw stoelen of banken geheel volgens uw wensen. Wilt u uw gehele meubilair onder handen laten nemen? Of wenst u ons in te huren voor het verzorgen van uw kantoorinrichting? Wij kunnen diverse werkzaamheden in Deurne verrichten. Bel onze adviseur voor de mogelijkheden

Diensten van Hans Schepers Stoffering

Heeft uw meubilair na jaren intensief gebruik haar kleur en mooie staat verloren? Als u veel waarde hecht aan uw meubilair, begrijpen wij dat u uw meubels niet zomaar weg zult geven. Gelukkig is de ideale oplossing voor handen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw meubels er weer zo goed als nieuw uitzien. En dat is niet het enige. Ook uw kantoorinrichting kunnen wij geheel verzorgen. Bij ons kunt u altijd uitgaan van een mooi en strak resultaat. U kunt ons inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

 • Meubelstoffering (voor zowel antieke meubels als moderne design stukken)
 • Het stofferen van kussens en kleding voor uw caravan, boot of camper
 • Meubelstoffering voor horecagelegenheden
 • Passende gordijnen en andere raamdecoratie
 • Het realiseren van een nieuwe kantoorinrichting
 • Projectstoffering

Waarom Hans Schepers inzetten?

Hans Schepers Stoffering hecht veel waarde aan de beste service en waar vakmanschap. Uw wensen staan bij ons hoog in het vaandel en daardoor realiseren wij altijd het resultaat dat u voor ogen heeft. Onze meubelstoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor velen ons stoffeerdersbedrijf steeds weer weten te vinden. Maar wij bieden u nog veel meer, zoals deze geweldige voordelen:

 • Wij bieden een zeer ruime keuze uit meubelstoffen en leersoorten
 • Wij zorgen voor een snelle levering met onze transportdienst
 • Wij geven vrijblijvend en professioneel advies op maat
 • Wij bieden de nieuwste designs
 • Wij hanteren scherpe prijzen

Wilt u ook uw meubilair op een vakkundige wijze laten stofferen in Deurne? Zet dan snel onze specialisten in door direct contact met ons op te nemen.

Bel ons voor uw meubelstoffering in Deurne

Wilt u uw meubilair volledig laten stofferen? Of bent u van plan enkele meubelstukken te herstofferen? Indien u meer informatie over onze diensten wenst, kunt u gerust contact met ons opnemen of onze showroom in Best bezoeken. Bel ons via: 0499-748011. Tevens kunt u een mail sturen naar info@hansschepers.nl of het contactformulier op onze website invullen. Dan komen wij spoedig naar u in Deurne voor een perfecte stoffering van uw meubilair.

Direct contact

  INFORMATIE AANVRAGEN