Meubelstoffeerder Breugel

Uw meubelstoffeerderij in Breugel en omgeving

Bent u in Breugel of omgeving op zoek naar een vakkundige stoffeerderij die u helpt met meubelstofferen? Neem dan contact op met Hans Schepers Stoffering. Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van meubelstoffering. U kunt bij ons terecht voor het stofferen en herstofferen van uw oude of nieuwe meubels. Wilt u onze hulp bij het realiseren van een nieuwe kantoorinrichting? Of wenst u dat onze specialist uw stoel in Breugel opnieuw bekleedt? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen wat betreft de projectstoffering aan ons door.

Welke diensten biedt onze stoffeerderij?

Bent u in Breugel in het bezit van oude meubels waarvan de stof is versleten? Of kan uw kantoorinrichting wel een opfrisser gebruiken? Schakel ons dan in voor de stoffering van uw (kantoor)meubels. Door nieuwe meubelstoffen toe te passen bij uw bestaande meubels, kunt u een compleet nieuwe uitstraling geven aan uw interieur. Als allround bedrijf op het gebied van stoffering kunt u bij ons terecht voor:

 • Meubelstoffering (voor zowel antieke meubels als moderne design stukken)
 • Het stofferen van kussens en kleding voor uw caravan, boot of camper
 • Meubelstoffering voor horecagelegenheden
 • Passende gordijnen en andere raamdecoratie
 • Het realiseren van een nieuwe kantoorinrichting
 • Projectstoffering

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen om uw woning of pand compleet te maken? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering!  Wij helpen bedrijven en particulieren met de stoffering van hun woning of pand. Heeft u bijvoorbeeld een oude bank die u wilt laten stofferen? Dan kunt u terecht bij Hans Schepers. Ook voor de gewenste raamdecoratie kunt u bij ons aankloppen. Zoek gordijnen uit die helemaal bij de rest van uw interieur passen en creëer meer sfeer en allure. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Best.

De voordelen die wij als stoffeerder bieden

Onze meubelstoffeerderij heeft vakmanschap en een goede service hoog in het vaandel staan. Wij luisteren goed naar uw wensen en leveren een prachtig eindresultaat. Onze mooie collectie met meubelstoffen is van hoogstaande kwaliteit, dus u bent ervan verzekerd dat uw nieuwe meubelstof nog jaren meegaat. Maar wij hebben nog meer voordelen te bieden:

 • Wij bieden een zeer ruime keuze uit meubelstoffen en leersoorten
 • Wij zorgen voor een snelle levering met onze transportdienst
 • Wij geven vrijblijvend en professioneel advies op maat
 • Wij bieden de nieuwste designs
 • Wij hanteren scherpe prijzen

Benader snel een van onze specialisten en laat ons uw kantoorinrichting of interieur in Breugel volledig aanpakken!

Bel of mail onze meubelstoffeerderij!

Wilt u onze vakkundige stoffeerder inschakelen voor het stofferen of herstofferen van uw meubels? Wenst u eerst meer te weten over onze aanpak bij meubelstoffering? Of heeft u behoefte aan meer informatie onze meubelstoffen collectie? Bel ons dan via 0499-748011, mail naar info@hansschepers.nl of vul het contactformulier op onze website in. Wilt u eerst inspiratie opdoen op het gebied van meubelstoffering? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Best. Wij helpen u daar graag met advies op maat voor uw inrichting in Breugel.

Direct contact
INFORMATIE AANVRAGEN