Meubelstoffeerder Boxtel

Uw meubelstoffeerderij in Boxtel en omgeving

Bent u in Boxtel op zoek naar een stoffeerder die snel en secuur uw meubels kan stofferen? Dan zit u goed bij bij Hans Schepers Stoffering. Wij zijn ware experts in meubelstoffering. Bij ons bent u op de juiste plek om uw meubels te stofferen en herstofferen. Ook bieden wij mooie decoratieve gordijnen. Onze stoffeerders bekleden uw stoelen geheel naar wens.
Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw kantoorinrichting in Boxtel? Of wil u graag een bank laten stofferen door onze stoffeerder? Neem dan nu contact met ons op en vertel ons wat u voor uw stoffering wenst.

Wat heeft onze stoffeerderij u te bieden?

Uw meubels zullen na jarenlang gebruik wellicht slijtage vertonen of verkleurd zijn. U wilt uw geliefde meubels wellicht niet zomaar weg doen en kiest er liever voor iets aan de beschadigingen te doen. In dat geval bent u bij ons op de juiste plek. Ook kunnen wij de inrichting van uw bedrijfspand in Boxtel op ons nemen. Door uw stoelen van nieuwe meubelstoffen te voorzien, oogt uw kantoorruimte weer als nieuw. Als stoffeerderij kunnen wij u diverse diensten aanbieden. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor:

 • Meubelstoffering (voor zowel antieke meubels als moderne design stukken)
 • Het stofferen van kussens en kleding voor uw caravan, boot of camper
 • Meubelstoffering voor horecagelegenheden
 • Passende gordijnen en andere raamdecoratie
 • Het realiseren van een nieuwe kantoorinrichting
 • Projectstoffering

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen om uw woning of pand compleet te maken? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering!  Wij helpen bedrijven en particulieren met de stoffering van hun woning of pand. Heeft u bijvoorbeeld een oude bank die u wilt laten stofferen? Dan kunt u terecht bij Hans Schepers. Ook voor de gewenste raamdecoratie kunt u bij ons aankloppen. Zoek gordijnen uit die helemaal bij de rest van uw interieur passen en creëer meer sfeer en allure. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Oirschot.

Welke extra’s biedt onze stoffeerder u?

Bij onze meubelstoffeerderij vinden wij uitstekende service en waar vakmanschap van groot belang. Door goed naar uw wensen te luisteren, kunnen wij het gewenste eindresultaat leveren. Wij bieden enkel de beste kwaliteit meubelstoffen. U geniet dan ook nog jaren van de nieuwe stof op uw meubilair. Tevens bieden wij u de volgende extra’s:

 • Wij bieden een zeer ruime keuze uit meubelstoffen en leersoorten
 • Wij zorgen voor een snelle levering met onze transportdienst
 • Wij geven vrijblijvend en professioneel advies op maat
 • Wij bieden de nieuwste designs
 • Wij hanteren scherpe prijzen

Zet ons ook in voor uw kantoorinrichting of interieur in Boxtel en neem contact op met onze specialist!

Zet nu onze meubelstoffeerderij in Boxtel in!

Wilt u graag een stoffeerder inzetten bij het herstofferen of stofferen van uw meubilair? Of bent u benieuwd naar onze werkwijze bij uw meubelstoffering? Indien u meer informatie behoeft of ons assortiment wenst te bekijken, kunt u het beste contact met ons opnemen via

0499-748011. U kunt tevens een e-mail sturen naar info@hansschepers.nl of het contactformulier op onze website invullen. Kom langs in onze showroom en laat u van advies op maat voorzien voor uw woning of pand in Boxtel!

Herstoffering top merken

Wij hebben jarenlange ervaring met het herstofferen van meubels van onder andere Artifort, Cassina, Gelderland Design, Gispen, Leolux, Ligne Roset, Natuzzi, Rolf Benz en Vitra.

Direct contact

  INFORMATIE AANVRAGEN