Meubelstoffeerder Boekel

Uw kwalitatieve meubelstoffeerderij in Boekel

Zoekt u nog een stoffeerder in Boekel voor een snelle doch secure stoffering van uw meubels? Bel dan direct naar Hans Schepers Stoffering! Al jaren specialiseren wij ons in het stofferen van meubilair. Wanneer u uw meubels wenst te stofferen of herstofferen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook leveren wij mooie raamdecoratie zoals gordijnen. Onze stoffeerders zijn ware vakmensen die uw banken of stoelen geheel naar wens bekleden. Wilt u uw gehele meubilair door onze stoffeerder laten stofferen? Of wenst u hulp bij de kantoorinrichting van uw pand in Boekel? Bel of mail ons dan snel, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken voor uw stoffering.

Diensten van onze stoffeerderij

Misschien is uw meubilair na jaren intensief gebruik versleten of verkleurd. Wanneer uw meubels u dierbaar zijn, is het moeilijk hier afstand van te doen. Gelukkig hoeft dit helemaal niet! Hans Schepers Stoffering zorgt ervoor dat uw meubels er weer als nieuw uitzien. Maar dat is nog niet alles, naast het stofferen van meubels kunnen we ook uw kantoorinrichting in Boekel geheel verzorgen. Het resultaat is een frisse, nieuwe uitstraling. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de volgende diensten:

 • Meubelstoffering (voor zowel antieke meubels als moderne design stukken)
 • Het stofferen van kussens en kleding voor uw caravan, boot of camper
 • Meubelstoffering voor horecagelegenheden
 • Passende gordijnen en andere raamdecoratie
 • Het realiseren van een nieuwe kantoorinrichting
 • Projectstoffering

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen om uw woning of pand compleet te maken? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering!  Wij helpen bedrijven en particulieren met de stoffering van hun woning of pand. Heeft u bijvoorbeeld een oude bank die u wilt laten stofferen? Dan kunt u terecht bij Hans Schepers. Ook voor de gewenste raamdecoratie kunt u bij ons aankloppen. Zoek gordijnen uit die helemaal bij de rest van uw interieur passen en creëer meer sfeer en allure. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Oirschot.

Waarom kiezen voor onze stoffeerderij?

Hans Schepers Stoffering staat voor uitmuntende service en waar vakmanschap. Door uw wensen in acht te nemen, kunnen wij het gewenste resultaat creëren. Wij werken met de beste kwaliteit meubelstoffen, waardoor velen u al zijn voorgegaan en voor onze meubelstoffeerderij hebben gekozen. Wij bieden stoffering waar u nog jaren plezier van zult hebben. Ook hebben wij u nog veel meer te bieden, zoals de volgende mooie extra’s:

 • Wij bieden een zeer ruime keuze uit meubelstoffen en leersoorten
 • Wij zorgen voor een snelle levering met onze transportdienst
 • Wij geven vrijblijvend en professioneel advies op maat
 • Wij bieden de nieuwste designs
 • Wij hanteren scherpe prijzen

Zet ons direct in voor uw kantoorinrichting of stoffering in Boekel en neem contact op met onze adviseur!

Schakel onze meubelstoffeerderij in Boekel in!

Wenst u uw meubilair ook te laten herstofferen of stofferen door onze vakkundige stoffeerder? Of bent u benieuwd hoe wij bij uw meubelstoffering te werk gaan? Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen of onze showroom in Oirschot bezoeken. Bel 0499-748011. U kunt tevens een mail sturen naar info@hansschepers.nl of het contactformulier op onze website invullen. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar een passende stoffering voor uw woning of pand in Boekel!

Herstoffering top merken

Wij hebben jarenlange ervaring met het herstofferen van meubels van onder andere Artifort, Cassina, Gelderland Design, Gispen, Leolux, Ligne Roset, Natuzzi, Rolf Benz en Vitra.

Direct contact

  INFORMATIE AANVRAGEN