Meubelstoffeerderij Best

De beste meubelstoffeerder

Heeft u een meubelstuk met emotionele waarde in Best dat u graag wilt laten opknappen? Dan zit u daarvoor goed bij Hans Scheper Stoffering. Wij kunnen iedere bank of stoel weer een tweede leven geven. Dat doen we met een nieuwe bekleding en reparatie van het binnenwerk. Stofferen is onze specialiteit, zowel voor particuliere klanten als de zakelijke markt in Best. Heeft u grote plannen op het gebied van kantoorinrichting, projectstoffering of projectinrichting? Laat ons u dan bijstaan. Wij hebben jarenlange ervaring in de meubelbranche.

Ruime keuze uit stoffen

Wanneer u bij een meubelstoffeerderij uw bank of stoelen laat bekleden, dan hebt u een ruime keuze. Wij hebben vele verschillende soorten en maten stoffen op voorraad in verschillende kleuren. Per stof verschilt de kwaliteit en prijs. Wij leveren meubelstoffen vanaf 24 euro per meter in Best. Daarnaast vindt u bij ons ook vele verschillende kwaliteiten en kleuren leer. Ook hebben wij hoogwaardige stoffen in ons aanbod, die ook geschikt zijn voor boten en caravans. Informeer naar de mogelijkheden voor u in Best. We vertellen u er graag over.

Stoffeerder Best

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen om uw woning of pand compleet te maken? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering!  Wij helpen bedrijven en particulieren met de stoffering van hun woning of pand. Heeft u bijvoorbeeld een oude bank die u wilt laten stofferen? Dan kunt u terecht bij Hans Schepers. Ook voor de gewenste raamdecoratie kunt u bij ons aankloppen. Zoek gordijnen uit die helemaal bij de rest van uw interieur passen en creëer meer sfeer en allure. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom.

Kies voor onze goede voorwaarden

U kunt bij verschillende bedrijven terecht voor stofferen en projectinrichting, maar die hebben niet zulke gunstige voorwaarden in Best als Hans Schepers Stoffering, zoals:

  • Zeer lage prijzen
  • Wij komen bij u langs om te meten
  • We halen uw meubel op en leveren het weer af
  • Uitgebreid assortiment aan stoffen en leer
  • Binnenwerk controle en reparatie
  • Altijd vrijblijvend advies
  • Kennis van zaken en jarenlange ervaring
  • Ook voor restaurantbanken en loungebanken op maat

Wanneer komen we bij u langs in Best?

Wilt u uw stoelen of banken een tweede leven geven, zodat ze weer jaren kunnen meegaan? Vraag dan naar onze mogelijkheden om uw bank en stoelen te bekleden. U kunt ons ook inschakelen voor projectinrichting van uw horecagelegenheid of kantoor in Best. Wat we ook voor u mogen doen, we doen dit met onze klantgerichte service, vakmanschap en lage prijzen. Heeft u interesse in onze meubelstoffeerderij? Belt u dan 0499-748011 voor het maken van een afspraak. Wanneer komen we bij u in Best langs?

Herstoffering top merken

Wij hebben jarenlange ervaring met het herstofferen van meubels van onder andere Artifort, Cassina, Gelderland Design, Gispen, Leolux, Ligne Roset, Natuzzi, Rolf Benz en Vitra.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN