Meubelstoffeerder Batadorp

Uw meubelstoffeerderij in Batadorp en omgeving

Wenst u in Batadorp of omgeving de hulp van een gespecialiseerde stoffeerder bij het opnieuw bekleden van uw meubilair? Dan zit u helemaal goed bij Hans Schepers Stoffering. Wij zijn een echte specialist op het gebied van meubelstoffering. Wij zijn een meubelstoffeerderij in de breedste zin van het woord. Daarbij zorgen we voor de stoffering en herstoffering van uw meubels. Wilt u ons ook inschakelen voor de realisatie van een nieuwe kantoorinrichting? Of wilt u meer weten over hoe wij uw stoelen kunnen bekleden? Neem dan contact met ons op en geef ons meer informatie over uw wensen voor het stofferen van uw meubels in Batadorp.

Welke diensten biedt onze stoffeerderij?

Na jaren van gebruik raken de stoffen van uw stoelen en bank beschadigd. Ditzelfde geldt voor een intensief gebruikt kantoor of horecagelegenheid. Door de oude banken en stoelen opnieuw te bekleden, ziet het interieur er weer uit als nieuw. Na een meubelstoffering gaan uw oude meubels nog jaren mee en geeft u direct een nieuwe uitstraling aan uw woning of pand in Batadorp of omgeving. Wij bieden verschillende diensten op het gebied van stoffering. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor:

 • Meubelstoffering (voor zowel antieke meubels als moderne design stukken)
 • Het stofferen van kussens en kleding voor uw caravan, boot of camper
 • Meubelstoffering voor horecagelegenheden
 • Passende gordijnen en andere raamdecoratie
 • Het realiseren van een nieuwe kantoorinrichting
 • Projectstoffering

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen om uw woning of pand compleet te maken? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering!  Wij helpen bedrijven en particulieren met de stoffering van hun woning of pand. Heeft u bijvoorbeeld een oude bank die u wilt laten stofferen? Dan kunt u terecht bij Hans Schepers. Ook voor de gewenste raamdecoratie kunt u bij ons aankloppen. Zoek gordijnen uit die helemaal bij de rest van uw interieur passen en creëer meer sfeer en allure. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Oirschot.

De voordelen die wij als stoffeerder bieden

Bij onze meubelstoffeerderij bent u verzekerd van echt vakmanschap en een uitstekende service. Wij hebben een mooi assortiment met prachtige meubelstoffen van hoogstaande kwaliteit. Met onze veelzijdigheid zijn wij uw totaalpartner op het gebied van meubelstoffering en kantoorinrichting. Maar wij hebben nog meer voordelen te bieden:

 • Wij bieden een zeer ruime keuze uit meubelstoffen en leersoorten
 • Wij zorgen voor een snelle levering met onze transportdienst
 • Wij geven vrijblijvend en professioneel advies op maat
 • Wij bieden de nieuwste designs
 • Wij hanteren scherpe prijzen

Benader snel een van onze specialisten en laat ons uw kantoorinrichting of interieur in Batadorp volledig aanpakken!

Bel of mail onze meubelstoffeerderij!

Wenst u een vakkundige stoffeerder van Hans Schepers Stoffering in te schakelen voor het stofferen of herstofferen van uw meubels in Batadorp? Wilt u meer informatie over hoe wij een stoel bekleden? Of wilt u meer weten over ons ruime assortiment met meubelstoffen? Neem dan contact met ons op via 0499-748011, mail naar info@hansschepers.nl of vul het contactformulier op onze website in. Bent u nog op zoek naar inspiratie op het gebied van meubelstoffering? Bezoek dan onze showroom in Oirschot en ontvang vrijblijvend advies op maat voor uw nieuwe inrichting in Batadorp.

Herstoffering top merken

Wij hebben jarenlange ervaring met het herstofferen van meubels van onder andere Artifort, Cassina, Gelderland Design, Gispen, Leolux, Ligne Roset, Natuzzi, Rolf Benz en Vitra.

Direct contact

  INFORMATIE AANVRAGEN