Woningstoffeerder Asten

Uw kwalitatieve meubelstoffeerderij in Asten

Wilt u uw meubels in Asten snel en zorgvuldig laten stofferen door een expert? Hans Schepers Stoffering is uw professionele stoffeerderij. Al jaren verzorgen wij kwalitatieve stofferingen. Wilt u uw meubilair stofferen? Of herstofferen? Uw meubels zijn bij ons in goede handen. Wenst u ook de beste raamdecoratie? Deze kunt u tegen een scherpe prijs bij Hans Schepers vinden. Uw stoelen of banken worden door ons geheel naar wens bekleed. Wilt u graag uw gehele meubilair laten bekleden of maar een gedeelte hiervan? Of wilt u ons inzetten voor uw kantoorinrichting? Kortom, in Asten kunt u bij ons voor diverse werkzaamheden terecht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat heeft Hans Schepers u te bieden?

Heeft uw meubilair na jaren intensief gebruik haar kleur en glans verloren? Is uw meubilair u lief, dan doet u dit niet zomaar weg. Hans Schepers biedt u dan ook de ideale oplossing en zorgt ervoor dat uw meubels weer net zo stralen als voorheen. En dat is niet het enige wat wij voor u kunnen doen. Ook uw kantoorinrichting kunnen wij verzorgen. Bij Hans Schepers kunt u altijd rekenen op een prachtig eindresultaat. U kunt ons inzetten voor de volgende diensten:

 • Meubelstoffering (voor zowel antieke meubels als moderne design stukken)
 • Het stofferen van kussens en kleding voor uw caravan, boot of camper
 • Meubelstoffering voor horecagelegenheden
 • Passende gordijnen en andere raamdecoratie
 • Het realiseren van een nieuwe kantoorinrichting
 • Projectstoffering

Waarom Hans Schepers inzetten?

Hans Schepers Stoffering heeft waar vakmanschap en uitstekende service bovenaan staan.
Uw wensen achten wij van groot belang, waardoor wij altijd het resultaat realiseren dat u voor ogen heeft. Onze meubelstoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor weten velen ons stoffeerdersbedrijf telkens weer te vinden. En niet enkel om deze reden, maar ook om de extra’s die wij bieden, zoals deze voordelen:

 • Wij bieden een zeer ruime keuze uit meubelstoffen en leersoorten
 • Wij zorgen voor een snelle levering met onze transportdienst
 • Wij geven vrijblijvend en professioneel advies op maat
 • Wij bieden de nieuwste designs
 • Wij hanteren scherpe prijzen

Wenst u ook een vakkundige stoffering van uw meubilair in Asten? Bel dan naar onze adviseur of kom langs in onze ruime showroom in Best.

Bel direct voor uw meubelstoffering in Asten

Wilt u volledig gestoffeerd meubilair in Asten? Of wilt u enkele meubels laten stofferen? Bel voor uw meubelstoffering of kantoorinrichting vandaag nog naar 0499-748011. Tevens kunt u een mail sturen naar info@hansschepers.nl of het contactformulier op onze website invullen. Dan komen wij snel op locatie in Asten om uw meubelstoffering geheel te verzorgen.

Direct contact
INFORMATIE AANVRAGEN