Meubelstoffeerder Aalst

Uw meubelstoffeerderij in Aalst en omgeving

Zoekt u in de omgeving van Aalst een stoffeerder die vakkundig uw meubels kan stofferen? Dan bent u aan het juiste adres bij Hans Schepers Stoffering. Wij helpen u met meubelstoffering in de breedste zin van het woord. U kunt bij ons terecht voor het stofferen en herstofferen van meubels, maar ook voor smaakvolle gordijnen. U kunt de stoelen compleet naar wens laten bekleden door onze gespecialiseerde stoffeerders. Wenst u onze hulp bij het realiseren van een nieuwe kantoorinrichting in Breugel? Of wilt u uw bank opnieuw laten stofferen? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aangaande de stoffering aan ons door.

Welke diensten biedt onze stoffeerderij?

Na jarenlang gebruik van uw geliefde meubels kan de stof slijtplekken en verkleuringen vertonen. U wilt uw mooie meubels niet de deur uit doen, maar u wenst toch wat te doen aan de beschadigde stof. In dit geval is meubelstoffering ideaal. Ook de inrichting van uw oude bedrijfspand in Aalst of omgeving kan af en toe een opfrisser gebruiken. Door de stoelen te bekleden met nieuwe meubelstoffen, krijgt uw kantoorinrichting een compleet nieuwe uitstraling. Als stoffeerderij bieden wij verschillende diensten. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor:

 • Meubelstoffering (voor zowel antieke meubels als moderne design stukken)
 • Het stofferen van kussens en kleding voor uw caravan, boot of camper
 • Meubelstoffering voor horecagelegenheden
 • Passende gordijnen en andere raamdecoratie
 • Het realiseren van een nieuwe kantoorinrichting
 • Projectstoffering

De voordelen die wij als stoffeerder bieden

Onze meubelstoffeerderij vindt vakmanschap en een goede service zeer belangrijk. Wij luisteren daarom goed naar uw wensen en leveren zo het gewenste eindresultaat. Onze mooie collectie met meubelstoffen is van uitstekende kwaliteit. U zult dus nog jaren plezier hebben van uw nieuwe stof. Maar wij hebben nog meer voordelen te bieden:

 • Wij bieden een zeer ruime keuze uit meubelstoffen en leersoorten
 • Wij zorgen voor een snelle levering met onze transportdienst
 • Wij geven vrijblijvend en professioneel advies op maat
 • Wij bieden de nieuwste designs
 • Wij hanteren scherpe prijzen

Neem contact op met een van onze specialisten en laat ons uw kantoorinrichting of interieur in Aalst volledig aanpakken!

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen om uw woning of pand compleet te maken? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering!  Wij helpen bedrijven en particulieren met de stoffering van hun woning of pand. Heeft u bijvoorbeeld een oude bank die u wilt laten stofferen? Dan kunt u terecht bij Hans Schepers. Ook voor de gewenste raamdecoratie kunt u bij ons aankloppen. Zoek gordijnen uit die helemaal bij de rest van uw interieur passen en creëer meer sfeer en allure. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Oirschot.

Bel of mail onze meubelstoffeerderij!

Heeft u behoefte aan de hulp van onze stoffeerder bij het herstofferen of stofferen van uw meubels? Wilt u meer te weten komen over onze aanpak bij meubelstoffering? Of wenst u ons ruime assortiment met meubelstoffen te bekijken? Neem dan contact met ons op via 0499-748011, mail naar info@hansschepers.nl of vul het contactformulier op onze website in. In onze showroom in Oirschot kunt u volop inspiratie opdoen op het gebied van stoffering. Tevens ontvangt u daar advies op maat voor uw situatie in Aalst.

Direct contact

  INFORMATIE AANVRAGEN