Wist u dat wij ook…..

Nu in de akelige periode van Corona zitten velen van ons thuis. De zon begint ons huis weer in te schijnen. De laagstaande zon doet ons in huis weer veel dingen zien.
De lenteschoonmaak hervind zichzelf in deze Corona tijden.

Bent u de stof op uw stoel of bank beu? Naast onze nieuwe meubels hebben wij ons ook gespecialiseerd in het opnieuw bekleden van meubels.  Maak een afspraak in onze showroom voor een blik in onze stoffencollectie. Wij hebben een zeer ruime keuze. Uw stoel of bank wordt door ons pas opgehaald op het moment dat de door u bestelde stof bij ons binnen is. U zit dus niet vele weken zonder!

Schijnt de zon fel binnen?  wij hebben prachtige zonwering van Dib. Bent u op zoek naar mooie jaloezieën, plissés of dibli’s van topkwaliteit? Klik hier om inspiratie op te doen van Dib Zonwering of maak een afspraak in onze showroom.

Naast de zonwering van Dib zijn wij ook leverancier van de gordijnen van A house of Hapiness. Klik hier om inspiratie op te doen van A House of Happiness. Kunt u geen keuze maken uit de collectie van Dib dan is de gordijnencollectie van A House of Happiness nog een optie.

Vanwege corona vragen wij u een afspraak te maken 0499-748 011. Voelt u zich goed wij zien u graag, voelt u zich niet helemaal lekker, wij zien u graag nadien. Voor u en uw familie. Keep Safe!

Wij doen er alles aan om het risico te beperken!

Dib bij Hans Schepers StofferingA house of Hapiness bij Hans Schepers Stoffering

 

 

 

 

 

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN