A House of Happiness – gordijnen –

Gordijnen waar je blij van wordt!

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen voor uw woning? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering! Wij zijn dealer van gordijnen van het merk ‘A House of Happiness’. Dit merk kenmerkt zich door zijn grote aanbod (meer dan 1500 gordijnstoffen) in veel verschillende kleuren, dessins, transparante en dichte kwaliteiten. Wij bieden voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze. Daarnaast worden de door u gekozen gordijnen razendsnel geleverd. Bent u benieuwd geworden naar ons aanbod gordijnen van dit prachtige merk? Kijk dan in onze webshop of kom langs in onze showroom in Oirschot . Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor vragen of advies.

Maak kennis met ‘A House of Happiness’

‘A House of Happiness’ is een merk met de mooiste, op maat gemaakte gordijnen. De gordijnen zijn sfeervol, uniek en origineel. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van hun missie en visie. Dit ziet u terug in hun gordijnen collecties. Het merk heeft gordijnen met een speciale toegevoegde waarde. Denk aan verduisterende gordijnen, gerecyclede gordijnen, isolerende gordijnen, brandvertragende gordijnen en geluiddempende gordijnen. Door het grote aanbod is kunt u vrijwel altijd gordijnen vinden die perfect passen bij uw interieur.

Bekijk  de ByTzum krant en de House Of Happiness Inspiratiekrant voor meer ideeën en tot in onze showroom! Of bekijk de officiële website van A House of Happiness

De collectie van A House of Happiness bestaat uit zes collecties. Een van deze collecties is de byTzum collectie. De byTzum is een lifestyle merk authentieke en pure gordijnen op maat en biedt ook sfeervolle woonaccessoires als kussens.

A House of Happiness heeft met enige regelmaat aantrekkelijke aanbiedingen. Klik hier voor de laatste aanbieding

Duurzaamheid en ‘A House of Happiness’

Zoals gezegd is duurzaamheid erg belangrijk voor dit merk. Bij het proces van produceren, vervoeren en verwerken van de gordijnen komt heel veel kijken. Elk onderdeel van het proces proberen zij zo eerlijk en milieubewust mogelijk uit te voeren. Het is immers erg belangrijk dat wij met zijn allen ervoor zorgen dat de aarde schoon wordt en niet teveel opwarmt. Om een steentje bij te dragen aan een groene toekomst worden veel van de gordijnen gemaakt van petflessen. Van ingezamelde petflessen worden grote balen met plastic snippers gemaakt. Deze snippers worden gesmolten, waarna er een draad van gesponnen kan worden. Met het draad worden nieuwe gordijnen geweven. Naast petflessen wordt er ook gebruik gemaakt van snijafval van T-shirtstof. Tot slot wordt de nodige energie verkregen uit zonnepanelen die aanwezig zijn op het dak van hun fabriek. Dus kiest u bij Hans Schepers voor de prachtige gordijnen van ‘A House of Happiness’? Dan weet u zeker dat u bewust bezig bent met duurzaamheid.

De verschillende collecties

‘A House of Happiness’ heeft verschillende soorten collecties met gordijnen. Een van de collecties die verkrijgbaar is bij Hans Schepers is de byTzum collectie. De byTzum is een originele en smaakvolle collectie die robuuste transparante stoffen en bijzondere overgordijnen combineert. Naast gordijnen vindt u in deze lijn ook sfeervolle woonaccessoires als kussens. Bent u benieuwd geworden naar de byTzum collectie of een van de andere ‘A House of Happiness’ collecties bij Hans Schepers? Bekijk dan snel ons aanbod in onze webwinkel of kom langs in onze showroom.

De mogelijkheden op het gebied van gordijnen

Wat zijn precies de mogelijkheden op het gebied van gordijnen? De gordijnen van ‘A House of Happiness’ worden door ons perfect op maat gemaakt. De vormgeving van de gordijnen kunt u volledig zelf bepalen. Er zijn bijvoorbeeld verschillende plooi mogelijkheden. U kunt kiezen uit een enkele, dubbele of triple plooi. Daarnaast kunt u de gordijnen op ringen laten maken of ze laten confectioneren. Bijna alle stoffen in de collectie van ‘A House of Happiness’ zijn aan beide kanten mooi. Dit biedt talloze mogelijkheden zoals omgeslagen biezen of borders.

Gordijnen voor iedere smaak en budget

Bent u benieuwd geworden naar de mooie gordijnen van ‘A House of Happiness’? Kom dan snel langs in onze showroom in Best. Hier vindt u stalen van de verschillende gordijnstoffen. Vindt u het lastig om gordijnen te kiezen die passen bij uw interieur en budget? Vraag dan gerust een van onze specialisten om hulp. Onze specialist luistert naar uw wensen en gaat samen met u op zoek naar passende gordijnen. Of dat u nu basis gordijnen wenst of dat u op zoek bent naar trendy, moderne of stoere gordijnen, bij ons kunt u het vinden. Daarnaast kunt u altijd inspiratie opdoen in de inspiratiekrant van ‘A House Of Happiness’ of in onze showroom.

Neem contact op of kom langs in onze showroom

Wenst u direct de mooie gordijnen van ‘A House of Happiness’ bij Hans Schepers te bekijken of aan te schaffen? Of heeft u behoefte aan advies op het gebied van gordijnen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0499-748011. Mailen kan ook naar info@hansschepers.nl of plaats een bestelling via onze webshop. Ten slotte nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Best om onze collectie van ‘A House of Happiness’ uitgebreid te bekijken.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN