Nouvion Collectie Best

Nouvion stoelen

Nouvion ontwerpt en ontwikkelt hoogwaardige tafels, stoelen en banken. Maatwerk staat daarbij centraal. Door te kiezen uit onze vele materialen, kleuren en afwerkingen, creëert u zelf de ideale meubelen voor uw leefkeuken of eetkamer.

U kunt bij Hans Schepers in Oirschot terecht voor stoelen van Nouvion

Blue is the colour for you
Elegant donkerblauw, fris aqua of stoer denim. De Blue collection past in elk interieur.Van chic en ingetogen tot lekker fel en stoer. Voor welke stoel of bank u ook gaat, u kunt kiezen uit wel 20 verschillende blauwtinten.
Van levendig grasgroen tot diepdonkere ontspannende tinten; met groen haal je de natuur in huis
De Green collection brengt leven in uw interieur. Tip: combineer de meubelen met verschillende planten voor die trendy botanische uitstraling.

Gegarandeerd jarenlang woonplezier

Met een meubel van Nouvion haalt u niet alleen stijl maar ook kwaliteit in huis. Onze duurzame materialen en zorgvuldige afwerking maken dat u jarenlang van onze producten kunt genieten. En wist u dat u ook zelf kunt bijdragen aan de levensduur van uw meubelen?

Zo blijven uw meubelen mooi
Wij raden u aan om onze meubelen niet te dicht of te lang in de buurt van warmtebronnen en in direct zonlicht te plaatsen. Want daardoor kan zelfs de beste kwaliteit hout, leer of stof verkleuren. En kijk ook uit met vloeistoffen en scherpe voorwerpen, zoals nagels van huisdieren of schoenen en gespen. U begrijpt dat deze uw meubelen kunnen beschadigen.

De juiste bescherming en reiniging
Het is verstandig om de hout- en leersoorten en stoffen periodiek te onderhouden. Gebruik hiervoor speciale reinigings- en beschermingsproducten, specifiek voor uw materiaal. Want de ene leersoort is de andere niet, en dat geldt ook voor onze houtsoorten en stoffen. Wij adviseren u voor onze meubelen de onderhoudsproducten van LCK.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN