Nieuwe stoffencollectie FINE

Een van onze (o.a.) stoffenleveranciers heeft een nieuwe collectie aan meubelstoffen. En oh oh wat zijn wij gecharmeerd van deze collectie!

Het betreft onze leverancier Fine. Fine is een Oostenrijkse textielfabrikant gevestigd in de Tiroolse bergen. Dit beïnvloedt hun collecties! Ze zijn voornamelijk gebaseerd op onze landhuisstijl, die de regionale oorsprong van het bedrijf benadrukt en verder reikt dan deze oorsprong: modern maar niet te trendy, Tirools maar met een brede visie.

En nu hebben ze twee geheel nieuwe collecties die wij graag onder de aandacht brengen.

La Fleur en Mountain DeLux Alpine Chique

La Fleur

De geur van Bundt-cake en kersencompote …, verloren tijd herontdekt en opnieuw verteld.
LA FLEUR creëert een verleden wereld in het hier en nu: met bloempatronen en zorgvuldig samengestelde kleurstemmingen. Subtiel, tijdloos, voortreffelijk.
LA FLEUR hecht veel waarde aan een verzorgd uiterlijk. Hoogwaardige FR-garens, deels gemaakt van Trevira CS, maken de weefsels vlamvertragend en gemakkelijk te verzorgen, en daarom ook geschikt voor de horecasector. Mooi: ze voelen nog steeds heel natuurlijk aan.

Bloemen, ranken, bloemenversiering, groot, klein en gestileerd, met simpele ruitjes, gingang en subtiele structuren: LA FLEUR is poëzie voor de 21ste eeuw

De delicate vintage kleuren doen hun steentje: rood met fuchsia, flessengroen met taupe, jade met gebroken wit, blauw met steengrijs, karmijnrood met taupe en altijd omringd door een natuurlijke tint.

La Fleur, de nieuwe collectie van Fine

Mountain Delux Alpine Chique

Wanneer Heidi naar de stad komt, wanneer fluwelige boeketten van bergbloemen bloeien op glinsterende stoffen, wanneer een rustieke look een delicate feel ontmoet – dit is Alpine Chic. Bekend maar toch nieuw, alpine en toch chique.
ALPINE CHIC vertelt het bekende opnieuw en reikt diep in de schatkist van de textielkunst: met handzeefdruk, borduurwerk met houtkraal, appliqué en nog veel meer. Linnen, chenille, velours en rustieke structuren zijn de basis voor bekende symbolen zoals harten, herten en bergen, en klassiekers zoals strepen en strepen.

Het traditionele alpiene kleurenwiel krijgt een eigentijdse draai in ALPINE CHIC. De vijf thema’s – natuur, grijs, bruin, karmijnrood en mosgroen – zijn minimalistisch, modern en eenvoudig chic.

Mountain Delux Apline Chique, de nieuwe collectie van Fine

Direct contact
INFORMATIE AANVRAGEN