Herstofferen

Wij herstofferen uw meubels!

Hebt u er al eens aan gedacht om uw meubilair te laten herstofferen? Weg met die oude en vale bekleding en ga voor een kleur en soort stof, die perfect past bij wat u wilt. Wij stofferen Lintelo, Riverdale, Artifort, Gelderland ect. tevens hebben wij van Hans Schepers Stoffering hebben een handige tool, waarmee u kunt proberen welke kleuren geschikt zijn. Twijfelt u dan nog? Dan geven wij u graag vrijblijvend advies. Ons assortiment is uitgebreid, dus er past altijd een soort stof of leer bij uw wensen. Niet gevonden wat u zocht? Dan zoeken we bij onze leveranciers naar de stof van uw dromen. Dat is onze service!

Stoel voor herstoffering

Voor

Stoel na herstoffering

Na

Uitgebreide keuze

Voor het herstofferen van uw meubelstukken kunt u kiezen uit verschillende soorten stof en leder. De kwaliteit en prijs verschilt per materiaal. Wij rekenen vanaf 28 euro per meter. Dit betekent dat we voor ieder budget een passende stof hebben. Ook het runderleer kunnen we in verschillende kleuren en kwaliteiten leveren. Wanneer u bekleding voor uw boot of caravan wilt, dan hebben wij hiervoor speciale materialen liggen. Omdat u ook op de kussens en banken slaapt, is het belangrijk om bij het herstofferen te kiezen voor hoogwaardige kwaliteit.

Wat kunnen we herstofferen?

Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos als u een nieuwe stof wilt voor uw bank, kussens of stoelen. Wij hebben in de loop der jaren al vele meubelstukken mogen voorzien van nieuwe bekleding. Wij kunnen onder meer voor u stofferen:

 • Bekleding caravans en boten
 • Meubels (antiek en klassiek, maar ook design en modern)
 • Restaurantbanken
 • Loungebanken
 • Kussens

Daarom Hans Schepers

U kunt uw bank of stoel laten herstofferen bij verschillende meubelstoffeerders. Hans Schepers onderscheidt zich van de concurrentie met:

 • Niet alleen herstofferen, maar ook advies
 • Altijd controle en eventueel reparatie van binnenwerk
 • Wij helpen u snel
 • Ophalen meubels en bezorgen
 • Ook onderhoudsmiddelen te koop
 • Scherpe prijzen

Herstoffering top merken

Wij hebben jarenlange ervaring met het herstofferen van meubels van onder andere Artifort, Cassina, Gelderland Design, Gispen, Leolux, Ligne Roset, Natuzzi, Rolf Benz en Vitra.

Bel ons gerust

Er is genoeg reden om te kiezen voor Hans Schepers als u een meubelstuk wilt laten herstofferen. Wij hebben een uitgebreid assortiment en kunnen allerlei soorten meubels voorzien van een nieuwe bekleding. Wilt u ook een nieuwe stof voor uw stoel of bank? Neem dan contact op met ons via telefoon of mail: 0499-748011 en info@hansschepers.nl. Wat we ook voor u mogen herstofferen, wij kijken er nu al naar uit om voor u aan de slag te mogen.

Direct contact

  INFORMATIE AANVRAGEN