Raamdecoratie

Speel met licht

Geef uw huis allure met JASNO shutters en blinds. Als u het nog niet wist: shutters zijn houten luiken met regelbare lamellen, blinds zijn houten jaloezieën. De verrassende schoonheid van JASNO shutters en blinds zit ‘m in de ongeëvenaarde kwaliteit en onze passie voor perfectie. Tot in het kleinste detail.

Met JASNO maakt u een mooie ruimte indrukwekkend. Highlight your home.

Wij zijn sinds kort leverancier geworden van DiB ( Dutch Interior Blinds ). Deze leveren jaloezieën op maat. U heeft de keuze tussen diverse houtsoorten, kleuren en breedtes.  Ze hebben tevens een collectie gemaakt van bamboe. Bamboe is een zeer licht materiaal waardoor de jaloezieën niet zo zwaar zijn.

Ook hebben ze aluminium jaloezieën in vele kleuren. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de jaloezieën elektrisch te bedienen of gewoon met de hand.

In onze showroom laten we u graag alle mogelijkheden zien en nemen we de tijd om u uitgebreid te adviseren welke jaloezieën het beste tot zijn recht komen in uw interieur. Onze interieuradviseuse staat graag voor u klaar om een uitgebreid kleuren advies te geven. Onder het genot van een kopje koffie komen we daarna samen tot een passende offerte. Vervolgens heeft u gemiddeld 4 weken later uw jaloezieën bij u thuis hangen.

Raamdecoratie - blinds en shutters

Gordijnen van ByTzum
Wij leveren de ByTzum collectie van House of Happiness

Blinds en Jaloezieën van Jasno en DIB
Hans Schepers Stofferingen is leverancier van Jasno blinds en DIB Jaloezieën.

Raamdecoratie ByTzum

Raamdecoratie impressie

Slaapkamer raamdecoratie

Original curtains for an easy lifestyle

Een easy lifestyle met byTzum gordijnen en woonaccessoires. Natural comfort is de oorsprong van byTzum. Tzum is een Fries plaatsje vlakbij de Afsluitdijk. Gelegen in een weidse natuurlijke omgeving tussen het wad en de stad. Authentiek en puur. Net als de collectie van byTzum.

Kom gerust eens langs in onze winkel en doe in inspiratie op in onze showroom

 

Hieronder vindt u een kleine selectie uit ons assortiment